Legyél Te is Mesenagykövet! – Interjú a Kossuth Rádióban

okt 8, 2021

Mesenagykövet az a felnőtt, aki a környezetében lévő gyermek(ek)nek mesél és ezzel bevezeti, és kalauzolja őt egy varázslatos világban.
Minden áldott nap mesét olvasni hatalmas feladat, amikor az élet amúgy is tele van kihívásokkal.
Mutasd meg a világnak, hogy Te is #mesenagykövet vagy, használd a #mesenagykövetvagyok Facebook keretet, illetve lépj be ebbe a csoportba, amely azért jött létre, hogy bármilyen élethelyzetben is vagy felnőttként, legyen erőd történetekkel, mesékkel ellátni a gyermeket, aki hálás lesz ennek minden percéért.
Hallgasd meg az interjút, amelyet a Kossuth Rádió készített a témáról!

 

 

 

Legfrissebb Blog cikkek

Hátizsák projekt indul!

Hátizsák projekt indul!

Na kinél kezdődik még idén a ovi?

Ez pedig egyet jelent: újra ki kell választani a legszebb, legpraktikusabb, legstrapabíróbb hátizsákot a gyerekeknek, és persze az sem baj, ha még a kicsinek is tetszik – na meg persze nekünk anyukáknak is, mert valljuk be, ilyenkor még főleg mi cipeljük helyettük.

Mit adott 2020?

Mit adott 2020?

Tavaly január 2-án valamikor a koresti órákban indult a gépem Budapestről a rossz reptérre. A Lutonra kellett volna repülnöm, de nem oda vettem meg a jegyet, mert már akkor is rohanásban voltam, hanem a Gatwickre, ezért jóval később értem haza, mint terveztem, és...

Mesekönyvvel a nyitott szemléletért – Rólunk írták

Mesekönyvvel a nyitott szemléletért – Rólunk írták

Neveljétek kíváncsinak és világra nyitottnak, mostanság ez a legfontosabb tanács, amit adhatok - hangzott el egy pedagógus szájából a napokban ez a mondat fiatal szülők első gyermekének érkezésekor. Megálltam és elgondolkodtam....