Hátizsák projekt indul!

szept 13, 2021

Kezdődik a ovi, hátizsák projekt indul – Mit szólnál, ha idén a fenntarthatóság is szempont lenne? Na kinél kezdődik még idén a ovi? Ez pedig egyet jelent: újra ki kell választani a legszebb, legpraktikusabb, legstrapabíróbb hátizsákot a gyerekeknek, és persze az sem baj, ha még a kicsinek is tetszik – na meg persze nekünk anyukáknak is, mert valljuk be, ilyenkor még főleg mi cipeljük helyettük.

Bírja a gyűrődést!

Mi lenne, ha idén valami olyat választanál, ami strapabíróságának hála, nem csak idén, de még sok-sok évig, akár a család legújabb tagjait is ugyanolyan hűen szolgálja? Ráadásul, ha ezt a pénztárcabarát szempontot figyelembe veszed, még a bolygónkat is óvod!

  

Micsoda szerencse, hogy a Planetino választékában olyan prémium, fenntartható módon készült gyerek hátizsák, tornazsák, neszeszer és tolltartó is helyet kap, amelyek egytől egyig ellenőrzött körülmények között lettek előállítva környezetbarát anyagokból, felesleges kémiai anyagok mellőzésével, ráadásul a kiváló alapanyagoknak hála örök darabra teszünk szert.

Tökéletes a mérete

A nemrég debütált Pellianni pamut hátizsákok nálunk telitalálat, mert a mérete kifejezetten bölcsiseknek, ovisoknak készült, így a picik is átélhetik az első hátizsákkal útnak induló reggel izgalmát! Lényeg, hogy beleférjen a kedvenc könyv, a kedvenc alvópajti és egy kulacs! 🙂

A Pellianni hátizsákok egytől egyik GOTS tanusított pamutból készültek, aminek köszönhetően az elkészítési folyamat minden egyes fázisa ellenőrzött, így nem csak abban lehetünk biztos, hogy mellőzték a vegyi anyagokat a gyártás során, de az előállítás is fair trade módon készült.

Mivel abban minden anya egyetért, hogy a gyerekcuccok akkor az igaziak, hogyha jó koszosak nap végén, akkor hadd áruljunk el még egy jó hírt a Pellianni ovis hátizsákjairól: mosógépben gyorsan és egyszerűen moshatók.

Te melyiket válaszod?

Ha még nagyobb kihívások elé állítanátok az ovistáskát, nézz körül Fresk táskáink között, amik ráadásul vízhatlanok is és garantáltan elnyűhetetlen – hála annak, hogy újrahasznosított PET-palackból készült. Ráadásul ezeket már sulis méretben is megtalálod. Ugye, hogy nehéz választani a vagányabbnál vagányabb minták közül?

Amikor kicsit több, mint egy éve elkezdtem a Planetinot az volt a célom, hogy a prémium minőségű, károsanyagmentes baba- és gyermektermékek mindenki számára könnyen és gyorsan elérhetőek legyenek. Olyan tudatos szülők részére, akikkel egy a célunk: egy jobb világ miniben!

Legfrissebb Blog cikkek

Legyél Te is Mesenagykövet! – Interjú a Kossuth Rádióban

Legyél Te is Mesenagykövet! – Interjú a Kossuth Rádióban

Mesenagykövet az a felnőtt, aki a környezetében lévő gyermek(ek)nek mesél és ezzel bevezeti, és kalauzolja őt egy varázslatos világban. Minden áldott nap mesét olvasni hatalmas feladat, amikor az élet amúgy is tele van kihívásokkal. Mutasd meg a világnak, hogy Te is...

Mit adott 2020?

Mit adott 2020?

Tavaly január 2-án valamikor a koresti órákban indult a gépem Budapestről a rossz reptérre. A Lutonra kellett volna repülnöm, de nem oda vettem meg a jegyet, mert már akkor is rohanásban voltam, hanem a Gatwickre, ezért jóval később értem haza, mint terveztem, és...

Mesekönyvvel a nyitott szemléletért – Rólunk írták

Mesekönyvvel a nyitott szemléletért – Rólunk írták

Neveljétek kíváncsinak és világra nyitottnak, mostanság ez a legfontosabb tanács, amit adhatok - hangzott el egy pedagógus szájából a napokban ez a mondat fiatal szülők első gyermekének érkezésekor. Megálltam és elgondolkodtam....